Diersoort: Das

Das ( Meles meles)

De das behoort tot de familie van marterachtigen (Mustelidae) en is Nederlands grootste inheemse landroofdier. De das is te herkennen aan zijn zwart/wit getekende kop. De das leeft in burchten.

Meer informatie over de das kunt u vinden op:
de website van de Zoogdiervereniging en
de website van Das & Boom en
de website Verspreidingsatlas zoogdieren.

Foto banner: Dick Pasman

Ziekten Algemeen

Nieuwsberichten

Geen berichten gevonden.

Onderzoeksresultaten

Documenten en Publicaties

Geen publicaties gevonden.